onsdag 3 december 2008

Att komma hem

Det har varit riktigt skönt att komma hem faktiskt. Att kunna packa upp ryggsäcken och tvätta alla kläder, att sova i sin egen säng och att äta hemlagad mat. Tänk vad underskattat.

Resan hem gick jättesmidigt även om det tog lång tid och vi var väldigt trötta på slutet. 

Lägenheten våran stod kvar och väntade på oss. Tyvärr hade ungefär halva min odling dött, ganska väntat i och för sig men ändå lite sorgligt. Det enda som lyckats stå emot höstkylan var persiljan, men den hade å andra sidan växt jättemycket! 

Idag har vi varit och köpt julgran med ljus, glitter, kulor och allt. Det blev jättemysigt med lite julpynt här hemma. Ja, jag vet det är lite tidigt men om man skall hinna njuta av den ordentligt så gäller det att börja i tid. Imorgon ska vi till IKEA för att köpa glögg och pepparkakor. Andreas fick faktiskt sin julklapp idag också, en TV, så nu vet man var man har honom... hihi.

Vädret här nere är faktiskt jätteskönt även så här års. Har varit mellan 10-15 grader på dagarna med torr, klar luft och strålande sol. Allt är verkligen vackert såhär års, de flesta träden är orange, röda och gula, gräset grönt och bergen i bakgrunden täckta av snö. Idylliskt! 

Nu ska jag sluta upp med Andreas framför den nya fina TVn.

Kram J


Inga kommentarer: