fredag 26 september 2008

Onsdag 17/9

Igår(tisdag) kom både vi och mormor och morfar hit till St Feliu. Innan vi mötte upp dem på strandpromenaden var vi inne i Girona för inköp av brödrost och microvågsugn. Sen när de kommit tog vi en ganska lugn kväll med Paella på en liten restaurang här i SF. Andreas hade började känna sig lite krasslig redan under kvällen så efter middagen gick vi alla hem och sov.

Onsdagen började med att A var riktigt sjuk och det verkar ha varit någon konstig kombination av maginfluensa/matförgiftning/förkylning så han blev förpassad tillbaka till sängen där han fick ligga resten av dagen.

Vi andra gav oss iväg på en liten upptäckspromenad i omgivningarna. Morfar tog täten och vi lyckades upp täcka en helt fantastisk liten vandringsles som går här längs klipporna utmed vattnet. Vilka vyer och underbar natur. Det e såå vackert! Efter ett par timmar var vi tillbaka och då var det dags för lunch. Senare på kvällen tog vi oss in till Girona, förutom A som fortfarande var sängliggandes stackarn. Efter ytterligare någon timmes promenad, den här gången i stadsmiljö, åt vi middag på en mysig italiensk restaurang. Mmmm vilken mat, jag
trivs här!

Kram J

Inga kommentarer: