lördag 13 september 2008

Internettrassel...

Ledsen att jag är lite dålig på att informera om vad som händer här... Har dock en ganska bra ursäkt. Eftersom vi ännu inte har någon internetuppkoppling från vår lägenhet så snyltsurfar vi just nu på grannens...(förlåt). Dock är det så att vi bara har tillgång till detta lite då och då. Har tyvärr inte kunnat se något mönster i detta än så länge utan man får passa på att interneta sig så mycket man bara kan när det funkar för att sedan ha infotorka i några dar.

Nu till nåt helt annat. I förrgår natt hade vi det värsta åskovädret som jag någonsin varit med om här. Vaknade flera gånger av att åskan slog så hela huset skakade. De som känner mig väl vet att hag inte är den som vaknar ens om en hjord elefanter skulle passera bredvid sängen så detta är stort. I flera timmar var det dunder och brak och sen dess har vi helt annat väder här. Nu är det inte alls lika kvavt och fuktigt längre. Mer friskt och skönt, fast ändå varmt (ca 25), som bra svensk sommar med andra ord.

Imorgon (söndag) kommer vi hem till Sverige för att städa ur lägenheten i Nyköping och gå till frisören. Vågar inte riktigt ta steget och låta nån spanjor sätta saxen i håret på mig än. Vi stannar till tisdag morgon.

Andreas hälsar för övrigt att bilen går bra....speciellt nedcabbad. :)

Kram J

Inga kommentarer: