lördag 8 november 2008

Koh Kood

Hej svejs!

Nu har vi precis anlant fran Koh kood till Koh Mak och lite mer civilistaion. Pa Koh Kood fann vi verkligen det ororda paradiset. Bodde pa ett ritigt toppen stalle med jattefina bungalows precis vid den kritvita stranden. Det fanns inte mycket mer att gora an att ligga pa stranden, bada i turkost vatten, fa massage och ata fantastiskt god mat. Det var perfekt helt enkelt!

Det anda man kan klaga lite pa var myggen.... Jag ar totalt sonder aten medan Andreas klarade sig fint. For det inte skulle vara helt orattvist i plagorna blev han forkyld istallet :)
(och JA, vi anvande myggmedel, massor!)

Nu ar vi som sagt pa koh mak istallet och skall vara har nagra dagar. Har bara hunnit bekanta oss valdigt lite med stallet an sa lange. Men vi bor valdigt fint har ocksa. Precis vid vattnet. Det ar en valdigt liten by med bara nagra fa restauranger och en liten affar. Men trots det kanns det har som varsta metropolen nar man kommer fran koh kood. Vi har verkligen lyckats hamna i det ororda och helt underbart fantastiska thailand!

Manga kramar pa er dar hemma!

1 kommentar:

Norrland sa...

Hej på Er
Bloggadressen har smitit uppåt landet, förstår ni har det jobbigt med myggen och förkylningen , som en Norrlandsommar kanske , här uppe är det +3, regn, dimma, tidiga mornar med jobb, och Björlöven verkar ha sålt skridskoslipen , men vi är positiva ändå. Ha det gott och var rädda om er från oss i Umeå